Szolgáltatások

SzitanyomásTamponnyomásTransfernyomásEmblémázás
A reklámajándék emblémázásának egyik legelterjedtebb fajtája a hagyományos szitanyomás, mellyel elsősorban síkfelületű tárgyakat lehet nyomtatni. A nyomtatható termékek alapanyaga lehet textil, a műanyagok, papír,fém, üveg,fa stb.

Emblémázható termékek lehetnek:

póló, konyhai kötény, vászon bevásárlótáska, esernyő, esőkabát, névjegykártya, asztali naptár, papírtáska, meghívó, levélpapír, boríték, öntapadós matrica, CD,DVD, mágnesfólia, strandlabda, írótömb, mappa, plakát, zászló, fa és fémdoboz,falapok,stb.

A homorú – domború felületű, síkban nehezen,vagy nem emblémázható apróbb tárgyak nyomtatási eljárása. A nyontatható termékek alapanyaga lehet papír, fa, fém, műanyag,stb. Alkalmazásával akár több direkt színes, és 4 szín color nyomat is megvalósítható az adott reklámtárgyon.

Emblémázható tárgy lehet:

toll, tolldoboz, öngyújtó, számológép, kulcstartó, falióra, jegyzetcsipesz,
CD-tartó, mobiltelefontartó, névjegykártyatartó, elemlámpa, fadoboz, termosz, jégkaparó, játék, menedzser kalkulátor,sörnyitó,háztartási gépek különböző alkatrészei,stb.

A transzfernyomás,egy közvetett eljárása a szitanyomtatásnak, ahol egy speciális papírt használunk köztes segédanyagnak, mely átviszi a festéket az emblémázandó felületre egy ipari hőprésgép segítségével. Azon esetekben alkalmazzuk, amikor a nyomat rendkívül passzerigényes, illetve a termék formája, alapanyagának struktúrája nem enged másfajta eljárást.

Emblémázható termékek lehetnek:

baseballsapka, konferenciatáska, sorszámozott sportmez, övtáska, póló, bőrönd, kendő, széldzseki, strandlabda, egérpad, pénztárca, mobiltartó-tok, nyakpánt, munkaruha, bőrönd,piképóló,különböző szalagok.

Reklámtárgyak, reprezentációs anyagok kiválasztásakor közkedvelt termékek közé tartoznak a kerámia-, és üvegtárgyak.

Emblémázási eljárásukat tekintve kétféle technológia áll rendelkezésre.

Az egyik az úgynevezett “matricás” eljárás, amelynél magas hőfokon égetjük be a festéket a termékbe, így mosogatógép-ellenállóvá válik a megjelenített embléma.

A másik fajta technikát egy speciális szitanyomógéppel alkalmazzuk olyan esetekben, amikor a sötét alapú terméken a megfelelő fedettséget kell biztosítanunk.

Emblémázható termékek lehetnek:

porcelán -, kerámia bögre, üvegpohár, kancsó, kávés csésze, tányér, hamutartó, kehely, korsó stb.

Autóillatósító gyártásDigitális nyomtatás, betűvágásDigitális szublimációs nyomtatásGrafikai tervezés előkészítés
Általános vagy egyéni formákkal kialakított, olcsó és frappáns reklámhordozó. Tetszés szerinti illatanyagokkal készíthető. A kivitelezés előtt kiválaszthatja az önnek legjobban tetsző illatot, közel ötven féle illatanyagból Átlagos mérete cca. 7 x 11 cm. Nyomat színei lehetnek egy színtől a 4 szín color-ig. Csomagolása illatzáró tasakban légmentesen lehegesztve.
Öntapadós fóliák nyomtatása kontúrvágással. Textilnyomtatás egyedi formára vágással, rávasalással Fénykép hatású üvegmatrica, kirakatra, járműre stb… Homokfúvott, maratottüveg hatású matrica. Póker zseton logozása. Visszaszedhető matrica (adhéziós matrica) nyomtatása
Készíttessen ajándékot családjának, barátainak! Küldje el a fényképet e-mailen, vagy hozza el hozzánk fotóit, terveit,ötleteit.. Mi akár azonnal megvalósítjuk az Ön elgondolásait, tervei szerinti ajándékait. A nyomatot hordozó tárgy lehet:

póló, egérpad, baseball sapka, szatyor, párna, dísz falitányér, stb.

A sikeres reklámajándék feltétele az igényes grafika terv és a nyomási technológiának megfelelő előkészítés. Grafikusaink – több mint tíz éves tapasztalattal – igény szerint megtervezik az önnek tetsző dizájnt és a kiválasztott hordozókra előkészítik, hogy a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő termék kerüljön a piacra.

Továbbá vállaljuk reklámkiadványok, szórólapok, leporellók, katalógusok, kiállítási standok tervezését és kivitelezését.

Igény szerint ingyenes grafikai látványterv készítés